fbpx

Op De-Marktmeester.nl vindt u informatie over en kunt u reserveren voor het evenement van uw keuze van diverse organisatoren.

IJsheiligenmarkt Hattem 2021

(Mercato Santi di Ghiaccio)

Helaas is het, vanwege de corona-crises, zeer moeilijk dan wel haast onmogelijk om nog iets in een binnenstad te organiseren. Daarom organiseren wij in Hattem een IJsheiligenmarkt op het terrein van de IJsvereniging Hattem. Deze markt zal plaats hebben in het laatste weekend van de IJsheiligen, dus het uitgelezen tijdstip voor het aanschaffen van uw tuinplanten. Breng dus voordat u in uw tuin aan de slag gaat met nieuwe beplanting eerst een bezoek aan de IJsheiligenmarkt in Hattem.

Op vrijdag 14 mei aanstaande zal Hattem weer in het teken staan het voorjaar en uiteraard Moederdag. Het terrein van de Hattemer IJsvereniging biedt ook zonder het ijs en het bekende koek-en-zopie een schitterende ambiance voor een gezellige voorjaarsmarkt. In heel de wereld kunnen de zo gezellige voorjaarsmarkten geen doorgang hebben maar Hattem biedt op deze spiksplinternieuwe locatie de mogelijkheid om nog wel te kunnen genieten van de oeroude gezelligheid. Op deze mooie locatie bieden de diverse kooplieden hun mooiste produkten aan voor deze mooie periode van het jaar.

In verband met het Corona-virus zal er een bezoekersregistratie worden toegepast. Dit wil zeggen u reserveert van tevoren uw toegangskaarten waarbij u uw naam, telefoonnummer en eventueel e-mailadres opgeeft. Deze gegevens zullen indien nodig gebruikt worden voor een bron- en contactonderzoek bij een eventuele besmetting.

 Entree: Volwassenen                      € 2,00 p.p
             Kinderen tot 13 jaar              gratis

Bij aanmelding zal Branche bescherming worden toegepast om een zo'n gevarieerd mogelijke markt te krijgen.

Aanvang: 12:00u                                                  Einde: 21:00u

Food uitsluitend in overleg


 

Locatie IJsheiligenmarkt

Als gevolg van de Corona-crises is het zo goed als onmogelijk om op dit moment evenementen in een binnenstad die van Hattem te organiseren. De middeleeuwse straatjes met hun mooie authentieke panden bieden helaas geen mogelijkheden om de vereiste afstanden te garanderen. Als alternatief hebben wij daarom gekozen voor het terrein van de Hattemse IJsvereniging.
Het voordeel van deze locatie is:
 • Er is voldoende ruimte om de vereiste afstanden te kunnen garanderen.

 • De eenvoud om een eenrichtingslooproute in stellen.

 • De eenvoud om gecontroleerd bezoekers toe te laten.

 • Voldoende parkeergelegenheid op zeer korte afstand.

 • Het terrein rondom en binnen de 400m baan is volledig verhard met betonnen grasdoorlatende tegels.

 • Er zijn volop mogelijkheden voor horeca (stroom, stromend water etc.) 

IJsvereniging Hattem   
Gelderse Dijk 45   
8051 SB  HATTEM 

Prijzen

Marktkraam

€ 55,00

De door ons verzorgde kramen zijn professionele marktkramen zoals deze ook op de weekmarkten gebruikt worden. De kramen worden geleverd inclusief dekzeil. (dak)Eventuele achterwanden en/of zijwanden zijn door ons NIET leverbaar.

De kleur van het dekzeil kan verschillen en wordt vaak in overeenstemming met de opdrachtgever bepaald. Met de voorkeur van de standhouder kan helaas geen rekening worden gehouden.

Extra balken, schragen of planken nodig? Zorg ervoor dat u deze van te voren reserveert dan bent u verzekert dat u de juiste materialen op het juiste tijdstip heeft.


  AFMETINGEN MARKTKRAMEN

 • Hoogte 2,50m
 • Breedte 4m
 • Doorloophoogte 1,95m
 • set van 2 planken 1,10m x 4,15m
 • totale overkapping 2,50m/2,75m x 4,5m
 • Dekzeilen zijn gemaakt van brandwerende materialen

(Prijzen inclusief BTW zijn per stuk / per dag)

Kraam per stuk: € 55,00

Grondplaats

€ 10,00 per meter

  


(Prijzen inclusief BTW zijn per meter / per dag)

Grondplaats per meter € 10,00

Stroom

v.a. € 10,00 per aansluiting.

Prijzen zijn per aansluiting en inclusief BTW.

€ 10,00 per aansluiting
Krachtstroom: op aanvraag

Aanmelden

­