Op De-Marktmeester.nl vindt u informatie over en kunt u reserveren voor het evenement van uw keuze van diverse organisatoren.

Langste Dag van Hattem & Obstacle Run

dagen
uren
minuten
seconden
Van 22 juni 2019 08:00 tot 22 juni 2019 20:00
Bij Hattem
Geplaatst door Rond Uit Hattem
038 444 8298
Categorieën: Braderie, Gelderland, Sportevent
Gezien: 1636


Langste Dag van Hattem &
Obstacle Run

HATTEM – Zaterdag 22 juni, na afloop van De Langste Dag van Hattem, wordt het rennen en klauteren in Hattem. De groep Hattem Onderneemt organiseert dan de Obstacle Run onder de naam Heel Hattem Holt.

In de twee voorgaande jaren presenteerden de ondernemers buiten de binnenstad zich tijdens De Langste Dag van Hattem op een markt onder de naam Hattem Onderneemt. Dit jaar wilde de groep een ander evenement bedenken. Dat nu wordt de Obstacle Run van Hattem.

Een obstacle run is een hardloopevenement waarbij de deelnemers onderweg diverse obstakels tegenkomen. Vaak gaat de route door de natuur en komen de deelnemers onderweg modder, water en hindernissen tegen. Veel voorkomende obstakels zijn; touwen, autobanden, tijgeren, klimmen over muurtjes, moddersloten en water.

 Iedereen die wil kan zich opgeven, ook in teams. Er is een versie voor de jeugd (vanaf groep 6 tot en met 8) en een run voor 13 jaar en ouder. De run voor de jeugd begint bij Herberg Molecaten, eindigt in het centrum van Hattem en heeft een lengte van ongeveer 4 kilometer. De teams vanaf 13 jaar starten en eindigen in het centrum. Deze route heeft een lengte van ongeveer 8 kilometer. Teams van 4 tot ongeveer 8 personen kunnen zich binnenkort opgeven. Die teams kunnen bijvoorbeeld leden van verenigingen zijn, wijkteams, stratenteams of bedrijventeams. Binnenkort wordt bekend gemaakt hoe men zich kan opgeven. Meer info volgt...

En om in de sportieve sfeer te blijven, is er ook nog Heibel in de Haven, een sportfestival met beachvolleybal, roeien, en waterpolo. Dit festijn wordt ook aangevuld met gezellige live muziek en lekker eten. Kortom, er is weer van alles te zien en te beleven.

Graag tot ziens op zaterdag 22 juni in Hattem!

Winkels van 8.00 tot 17.00 uur
Kramen van 11.00 tot  17.00 uur
Muziek op de markt tot 20.00 uur
Obstacle Run van 18.00 tot 20.00 uurBlijf op de hoogte

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte dankzij onze vernieuwde nieuwsbrief*.
*(1x per maand)
­